Pannkakor är också mat!

Om man har ett Hallonträd måste man ibland…

Plocka hallon och göra något med dem. Idag fick det bli pannkakor med hallon från trädet. Det blir inget recept på pannkakor, det har ni säkert i ”vår kokbok”. Här hemma är det Ulle som gör pannkakorna helt utan recept, men å så goda de blir. Framför allt blir man lång och smal. Vi hade både hela fina hallon och mosade på våra tallrikar. Av någon märklig anledning fick vi varken glass eller grädde till!

Imorgon blir det lite thaimat ”pad kra pao gai” eller Thai basil chicken. Jag har varit på besök i min favoritbutik KB-Butiken i Borås. Har ni vägarna förbi och vill ha färska Thai grönsaker eller annat med ursprung långtborta, rekommenderar jag detta.

På återseende!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: